Saturday, October 20, 2012

Bedebah punya Anwar...

Bedebah punya Anwar...
Tak sangka Pak Long, dia sanggup berkawan dengan Soros...
Sorang saudagar mata wang dunia yang kejam...

Bedebah punya Anwar...
Tak sangka Pak Long, dia sanggup bersekongkol dengan Soros...
Sorang rakyat Amerika berbangsa Yahudi...

Bedebah punya Anwar...
Tak sangka Pak Long, dia sanggup bersalaman dengan Soros...
Sorang yang sedia bergelumang ngan kesengsaraan umat Islam sejagat...

Tapi...
Bedebah punya Anwar...
Pandai sungguh dia main aci menyorok ngan Soros...
Pak Long cari dok tak jumpak jumpak...
Mana dia gambaq Anwar yang tersengeh mesra ngan Soros...
Yang Pak Long dok terjerembab...
Gambaq Piem Umno neh ja ngan si Soros jahanam tuh...

Habih tu camana nak bagi Mak Long hang percaya...??
Hadoiihh...

Wassalam...


25 comments:

  1. laaa nie ko anwar.... tukar kawe ngan meyde

    ReplyDelete
  2. nama soros ni pun hebat pak long...baca kot blakang pun soros juga...

    ReplyDelete
  3. nama soros ni pun hebat pak long baca kot belakang pon dok soros situ la hehe

    ReplyDelete
  4. Elok sangat laaa Pak Long oiiiii!
    Soros Yahudi join dengan Setan yang kita kanai.
    Kali ni baru Mak Long caya kata depa main wayang balik tiang.
    Soros dengan Setan besaq, tiang pulak kecik, nak semunyi tak buleh,
    tuu yang Mak Long nampak tuuu!.

    ReplyDelete
  5. Salam Pak long;

    Soros tu sebenaqnya baik Pak Long oooiiii..., lepaih berkawan dengan Mahadeath, tu yang dia pun jadi jahat sampai dapat title "Penyangak Matawang Antarabangsa"... hahahha...

    Tolong pesan kat Mak Long dan semua orang..., toksah dok gatai nak pi berkawan dengan Syaitan walaupun yang dikenali rapat sekalipun.

    ReplyDelete
    Replies
    1. penyangak matawang antarabangsa tu, di gelar oleh madet sendiri , demi nak cover kerugian berbillion duit BNM, sebab ilmu tak cukup serta tolol dalam perniagaan matawang asing.hasilnya soros la jadi kambing hitam si madet.. dan tertipu lah semua rakyat malaysia dgn penipuan si madet ni. soros seorang bisnesmen, dah tentu mahu keuntungan dlm pelaburan, yg bangangnya si madet , cuba nak berjudi meniaga matawang, menggunakan mat nor akop sebagai broker.. tapi tu hanya sementara, lepas di maki soros, tak lama kemudian di jilat balik bontot soros. memang dasar keling pariah lidah biawak.

      Delete
  6. Demer dah lupa kot.. sebab nyayuk.

    ReplyDelete
  7. x tau la pak long oiiii...depa dok main aci dengan soros...pakatan yng depa dok tibai...awat depa ingat penyokong pakatan tu buta semua kot....

    ReplyDelete
  8. artikel yang menarik banget, semoga bermanfaat ya

    ReplyDelete
  9. mantap gan, thanks ya udah berbagi pengetahuan

    ReplyDelete

Nak komen kena la pandai-pandai...
Jangan komen macam hilang akai...
Tak kelapaq Pak Long ulang alik pi balai...
Kerana sorang dua yang hodoh perangai...

Related Posts with Thumbnails