Tuesday, December 04, 2012

Gambaq paling lawak minggu neh...

Salam semua...

Tak tau la tang mana Mak Long hang dapat gambaq neh...

Dia la yang punya mau nih, Mak Long hang suruh jugak-jugak Pak Long boh gambaq yang kononnya lawak sangat bagi dia... Dia punya gelak guling-guling, dari dapoq sampai ke serambi lepaih tengok gambaq nie... tak tau tang mana yang lawaknya... hangpa tengok lawak ka bila Nepal dah boleh join perhimpunan agung Umno...

Patut pun Pak Long tengok ramai dah Nepal la nie, ramai jugak depa yang meniaga... tak kurang yang jadi jaga... Memang pandai sungguh depa jaga, habih serba mak neneknya sampai kat anak dara bangsa kita pun depa pakat-pakat jaga... haha...

Patut la Nepal pakat mai buat ramai, rupa-rupanya depa nak tubuh UNNO... United Nepal Nasionalis Organization.

Wassalam...


21 comments:

  1. Bismilah Hir Rahman Nir Rahim
    Salamum Pak Long Din
    Apa Khabar moga moga Sihat hendaknya
    Bab kesilapan bukan main tajam mata Pak Long ya , apa rahsia untuk maintain kannya

    ReplyDelete
  2. wahai yahama..maknanya Pak long celik..ahli unno yg x celik kot

    ReplyDelete
  3. Sori Pak Long.. saya terrrrrembat cerita ni.. masuk dah dalam blog kapcai gua.. soriii naik loriii

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum Pak Long,

    Amboiii hebat betoi aihhh..Pak Long nih...
    Alhamdulillah... masih ada lagi warga mas macam Pak Long nih yang celik ya...

    ReplyDelete
  5. Salam Pak Long...UNNO... United Nepal Nasionalis Organization...ha ha..suda tukar?

    ReplyDelete
  6. Ayoooo..yoo..ama apa..tara check dulu ka?

    ReplyDelete
  7. Salam Pak Long,
    Betoi dah banner tuu.
    Kan banner tu diletakkan di laluan pintu belakang KHAS untuk warga Nepal.
    Ini arahan PM sendiri.
    Maaf Pak Long mulut Tok kena ketit tebuan nak gelak sangatpun tak buleh.

    ReplyDelete
  8. trimakasih banyak buat informasinya.
    salam kenal ajach ya.

    ReplyDelete
  9. Berapa banyak punya OBAT daaa kat rumah pak long neh!! Naik menyampah pulak kita tengok!

    ReplyDelete

Nak komen kena la pandai-pandai...
Jangan komen macam hilang akai...
Tak kelapaq Pak Long ulang alik pi balai...
Kerana sorang dua yang hodoh perangai...

Related Posts with Thumbnails