Wednesday, February 27, 2013

Gambaq terbaek dari tim Najib...

Salam semua...

Tang mana Mak Long hang balaih gambaq ni pun tak tau la... Tapi, lagu ni la rupanya gambaq terbaek, gambaq jenih angkat bakoi sendiri sebelum Najib turun mai...

Tak sangka Pak Long rupanya tiap kali Najib nak mai, beribu menatang tu yang orang la panggil "mafla" dibekaikan kat orang ramai. Patut la ramai sungguh yang cintakan PM... haha... Cinta pun boleh main paksa-paksa camtu ka? Macam pelari bini orang ja bunyi neh... hehe...

Dari jauh tengok macam bendera jepun pun ada... haha...

Pesanan Pak Long hari nih, sokongan kat kita yang mai macam angin... selalunya akan terbawak pergi macam taufan... Mau dok ingat laa...

Wassalam...


4 comments:

  1. Salam tuan,

    Salam Pak Long,

    Mohon tuan untuk linkkan semula Bloglist Malaysia ke bloglist tuan kerana Bloglist Malaysia yang lama telah diremove oleh google.
    Ini link baru http://bloglist-malaysia.blogspot.com/

    Kerjasama tuan amat dihargai.

    Sekian terima kasih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam jeebond,
      Anak Pak Long dah tolong pautkan, terima kasih la pasai dok ingat lagi kat Pak Long...

      Delete
  2. Beraapa banyak pulak duit rakyat di rembat oleh Umno utk buat "menatang mafla" tu....
    Kalau duit umno aku tak heiran, ini, sure duit rakyat digunapakai utk kepentingan parti mereka.
    Kau orang boleh "halal" kan lagi ka?????

    ReplyDelete
  3. mafla silap eja jadi mafia oi takut oi nanti malam nak tidu' jangan duk lupa baca ayatul kursi untuk halang gangguan iblis dengan izin Allah.jauhi dari golongan Hantu Iblis Syaiton (HIS)

    ReplyDelete

Nak komen kena la pandai-pandai...
Jangan komen macam hilang akai...
Tak kelapaq Pak Long ulang alik pi balai...
Kerana sorang dua yang hodoh perangai...

Related Posts with Thumbnails