Wednesday, February 20, 2013

Najib semak ngan kekayaan Anwar...

Tahan menderitai kepahitan hidup sehingga penderitaan menjadi kekayaan adalah bahagia. - Hamka

Wassalam...


16 comments:

  1. anuar ke tu..?yang dia bawa dalam beca tu..nurul izzah ke...?terbaek untuk seorang pemimpin berjiwe rakyat..mahathir camne?..najib ..?ni gambo tahun 70an..ke tahun 80an...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam hanimasra,
      Pak Long pun tak tau selebihnya, kawan yang emailkan...

      Delete
  2. ramai manusia tidak tahan menanggung penderitaan lalu mengikut jejak langkah syaiton.ramai manusia terleka dengan kekayaan lalu terpedaya dengan ajakan syaiton.tak ramai manusia yang mahu bersyukur tapi ramai yang dah pun tersungkur.ramai berebut cari harta yang akan ditinggalkan tak ramai nak cari harta untuk dibawa ke alam akhirat walau pun jalan untuk buat pahala mudah tapi tak diendah ramai suka buat dosa yang mulanya macam mudah tapi akhirnya amat susah jadinya.pilihlah jannah atau jahannam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Anon 11:48,
      Sedap ulasan... kan elok boh nama sekali, baru syok sembang sambil pekena kopi... hihi...

      Delete
    2. mohon pada Allah maqbulkan doa satu hari jika dipanjangkan umor kita bersua

      Delete
  3. ni baru amran..azizah pulak takda..
    terbaek..mana paklong jumpa gmbr ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam otakkotak,
      Kawan yang hantaq kat inbok Pak Long...

      Delete
  4. Bismilah Hir Rahman Nir Rahim
    Salamum Pak Long Din
    Allah Hu Akhabar, Pak Long diantara N3 yang Pak Long paste inilah yang paling terbaik di antara terbaik.. SYABAS ... Tiada kata secantik gambar dan biar gambar sahaja yang bicara . TQ Pak Long

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam tuan hj,
      Terima kasih, tu maknanya tuan hj nampak apa yang Pak Long tengok... hehe...

      Delete
  5. Plat keta masa tu ...WY....pic ni macam kat area KL....kat Muzium Negara ker?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam BNCILAKA,
      Pak Long pun tak perasan tang mana, gambaq kawan yang hantaq mai...

      Delete
  6. ASSALAMU'ALAIKUM PAK LONG.
    SY ORANG UTARA. TERHIBUR SETIAP KALI BACA TULISAN PAK LONG. TAHNIAH. TERIMA KASIH PAK LONG KERANA MENCERIAKAN SUASANA POLITIK TANAH AIR. TERUS BERKARYA. SY DOAKAN SEMOGA ALLAH SENANTIASA MEMELIHARA PAK LONG. MEMBERI KEKUATAN MINDA DEMI MENGHADAPI IBU SEGALA PRU INI. SEMOGA KEJAYAAN MEMIHAK KEPADA KITA.... AAMIIN.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Anon 10:26,
      Pak Long pun syok dengaq hangpa seronok, tekiu laa... Sebenaqnya Pak Long ni syok-syok merapu jaa... hihi...

      Delete
  7. orang pernah rasa susah akan merasai kesusahan orang lain
    orang yang tidak rasa susah cuba berdamping dengan orang yang susah amat susah untuk menunjukkan perkara yang sebenarnya. Bagus juga kalau Pak Long letak pos gambar najib menghulur burger di fastfood restaurant tahun 70an bersebelahan gambar anwar ni.

    ReplyDelete

Nak komen kena la pandai-pandai...
Jangan komen macam hilang akai...
Tak kelapaq Pak Long ulang alik pi balai...
Kerana sorang dua yang hodoh perangai...

Related Posts with Thumbnails