Thursday, March 07, 2013

Anwar malukan Najib lagi...

Salam semua...

Hadoihh... gelak guling-guling anak cucu Pak Long. Pakat sakit perut habih...!

BANNER BN DI TAHIKU..!!

Haha...

Ikut risikan susulan dari Mak Long hang diberitakan ini "betoi-betoi terjadi" bukannya gambaq yang dah diedit... Ni semua kerja hasutan Anwar nak malukan Najib, tu jaa...

Rakaman gambaq neh ditangkap kat jejantaih jalan kaki depan SMKA, Khairiyyah, Kuala Terengganu, Terengganu.

Pak Long tak tau yang selebihnya pasai apa tapi konfom ni bukan kerja buat pelawat-pelawat bersenjata kesultanan Sulu, konfom...

Wassalam...


17 comments:

  1. Salam Pak Long Din.

    Kalaulah betul pemimpin dan penyokong UMNO-BN yang buat dan gantung banner tu, itu bermakna Allah telah menggelapkan mata dan hatinya dari membaca tulisan-tulisan itu dan memberi aib atas kejadian ini.

    Aiii!...takkan seramai-ramai penyokong2 UMNO-BN tak perasan semasa banner tu digantung.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Inilah akibatnya mempunyai jentera yang kaki makan upah. Apa yang ditulis dia tak ambil peduli.

      Delete
  2. ejaan baru kot kan kita banyak benda baru terjadi dekat pru ni dah lama dalam perut baru keluar la tu - dengarlah nasihat jib fitnah tu amat keji .la dia baru tau fitnah itu bukan terpuji sifatnya kita tengok lagi sebulan dua ni banyak lagi yang akan dihidangkan untuk santapan kita bersama

    ReplyDelete
    Replies
    1. komen terbaik,,, tahniah, awak betul2 buat saya tertawa besar sampai menceceh 2 menit, (kusyuk) tentang kesah lucu dan komen awak,tak taulah macam mane bolih terjadi perkara ni,,, dulu salah eja ,,kebangsaan jadi kebangsatan,,, lepas ni apa pulak,,,,anyway thank's,, brooo,,,

      Delete
  3. umno dihatiku kotttt...

    ReplyDelete
  4. INI LAGI SALAH ANWAR,

    ramai rakyat buta huruf semasa dia jadi menteri dulu!
    inilah hasilnya! kesian.

    ReplyDelete
  5. Salam Pak Long,
    Pak Long jangan cerita kat Mak Long naaa!
    Wan nampak baner tuu cekang keraihh elok, perasan perasan depa boh "kanji" sorang sikit, bukan tak tau puak puak UMNO niii kaki sex semuanyaaaaa! kan tahik dan kanji tak jauhhh.

    ReplyDelete
  6. BN DI HATIKU sepatutnya oleh kerana tak prihatin dgn teliti nih lah jadinya.

    ReplyDelete
  7. Nih semua kerja Anwar nih kah kah kah...

    ReplyDelete
  8. Fikir positif la geng2 PAS..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hidup mesti ada geng pilih jannah atau jahannam

      Delete
    2. well, pikir +ve tu bagus tu, bro! Ttapi biar bertempat la, kan? Kalu dah silap eja tu 1 hal tapi ni "tahi" tu 1 benda memalukan@ sensitif. Macam mana leh tersilap sampai tahap memalukan (BN).& bahasa kita. Thats unacceptable!

      Kalu orang cakap benda yg memalukan/senstitf seperti orang F*** off lu masa terdekat ni, harapnya lu leh jangan la marah-marah, senyum sokmo, sebab tak perlu sensitif & lu leh terus pikir +ve, kot? hehe

      Delete
  9. hahaha... positif mndenye bro.... xyah mana2 geng... dak kecik pon tau antara tahi dan hati.... hahaha.... diberakku tu bro... hahaha... ketawa geli klako.... hahaha.... senonoh la sket bn....

    ReplyDelete
  10. Memang sah BN tu paling kotor dan busuk. Tapi masih ramai orang melayu mengaku yangmana tahi tu masih wangi dan baik...

    ReplyDelete
  11. Salam Pak Long,

    Maap cakaplaa...yang tinggai dalam umno ni pak long ,cuma yang tak habih mengaji.Anak-anak pakat jadi serabut habih. Nak lepaih dendam,depa bermusuh la dengan kita tak tentu pasai.

    Dok canang rata kata tak terima kasih kat kerajaan dah bagi BRAM,BRIM,BROOOM..

    Mujoqlah pakatan kuat, takut jugaklah depa sampai londeh habih seluaq2 dok nak bagi segala yang ada kat rakyat.

    Dah lima puluh tahun lebih dah hampa dok buat apa!!!Betoi dah la tu pak long aih. Sah dah umno tu layak jadi taikk!!

    Kirim salam kat mak long.

    ReplyDelete
  12. Kira-kira OK lah tu..!! Memang tepat slogan tu..! Stuju yang amat sangatlah..!!

    ReplyDelete
  13. Sedih jugak tengok Benner tu...kenapa bolih jd lagu tu....tak kan tak perasan kot...hati jadi tahik....dok mengumpat orang lupa pulak nak bagi salam kat Pak long...salam pak long...

    ReplyDelete

Nak komen kena la pandai-pandai...
Jangan komen macam hilang akai...
Tak kelapaq Pak Long ulang alik pi balai...
Kerana sorang dua yang hodoh perangai...

Related Posts with Thumbnails