Saturday, March 09, 2013

Banner terbaek BN sebelum pilihanraya...

Haha...

Nuh, Mak Long hang pun dok berkira-kira nak letak banner camni gak kat depan rumah dia. Nak elak dari lau ayam ngan pokok moktan dia disalah guna. Maklum la nak dekat ngan pilihanraya neh...

Ni tanah persendirian tau, tak kira puak memana waima sultan Sulu sekalipun tak berhak nak ceroboh tak ketahuan... Try la kalau nak kena hamput ngan Mak Long hang, haha...

Wassalam...


8 comments:

  1. Bismilah Hir Rahman Nir Rahim
    Salamum Pak Long Din
    Allah Hu Akhbar ..... Pak Long dan Mak Long sejak bila dah belajar kedekut macam nak mampus ??????????????

    ReplyDelete
    Replies
    1. aiik tanya lagi.. belajar dari gambar kat atas tu laa.. maksudnya yang kat dalam gambar tu terlebih2 la kedekut nak mampus..

      Delete
  2. tak cukup power tu - tambah sikit lagi mana mana penceroboh akan didakwa lain kali sebelum pasang bagi bos besar semak dulu jangan hangpa macai pandai pandai dari aku .awak bos ka aku bos ada paham

    ReplyDelete
    Replies
    1. perangai mcm pelaq....

      Delete
  3. orang muda belajarlah kiasan dari orang tua itu kan lebih baik

    ReplyDelete
  4. penceroboh akan di letop secara otometik......
    jika melintas lalu depan banner sekalipun

    ReplyDelete
  5. Hmm it appears like your site ate my first comment (it was extremely long) so I guess
    I'll just sum it up what I wrote and say, I'm thoroughly enjoying your
    blog. I as well am an aspiring blog writer but
    I'm still new to the whole thing. Do you have any tips and hints for newbie blog writers? I'd definitely appreciate it.


    my web site ;anti

    ReplyDelete
  6. bukn ke tanah melayu kt mlysia ni suma milik bn?jgn sapa2 brani pacak bendera..ak penah t'baca org umno kt melaka ni bukn bendera tp sedebuk terus khemah letak kt tnah p'sendrian x minta izin gara2 ds anwar ibrahim dtg situ

    ReplyDelete

Nak komen kena la pandai-pandai...
Jangan komen macam hilang akai...
Tak kelapaq Pak Long ulang alik pi balai...
Kerana sorang dua yang hodoh perangai...

Related Posts with Thumbnails